shooooo!!!!!

Heeeeyyyy ja nu va de ju ett ta sen ja skrev har bara inte haft nåt och skriva om. Men iaf nu har ja börjat jobba 3 dar i veckan och de e superkul. ja har lärt mig massa saker.
Den här veckan fick jag lära mig bygga en klädesvägg och hur de ska va me färger storlekar, faktiskt så gjorde ja 3 väggar de va sååå kul och nåt nytt oxå. Men de blir mkt städning oxå och nu har ja faktiskt blivit mkt bättre på att prata me kunderna och ja vågade mig till provrummet idag oxå.

De va int så farligt haha. Men ja e riktigt nöjd hur mkt ja lärt mig på bara de här 3 dagarna supernöjd e jaaaa.
Och att ja orkar 6 timmar förut gjorde ja bara 4 timmar men e ju trött när ja kommer hem. Längtar till nästa  vecka hihihi. I helgen ska ja och Alex fira 4 år tillsammans.
F-n va tiden går fort fattar int att vi varit tillsammans i 4 år haha!!!!!! Men de ska bli supermysigt att umgås lite bara vi, vi ska nog ut och käka sen på bio. Allt går så himla bra nu, nu ska ja kolla på tv.

puss!!!!!!

heeeyyyy!!!!

Jag och Alex har varit ute me våran katt haha. Vi brukar ta ut henne i koppel ja de funkade väl sådär hon tyckte nog de var blött. Men hon gick på ganska bra iaf vi gick till hans mamma och va där ett tag.
Nu håller vi på och gör mat vi ska äta grillade grönsaker och kött muuums. I veckan har jag köpt kamera den e jättefin, och vi ska få min brorsas säng som e mkt större än våran haha då får vi iaf äntligen plats.

Sen har jag bara jobbat och jag e verkligen taggad på och få ett jobb inom klädesbutik så ska verkligen kämpa för och nå de målet. Vi kanske ska förbi min pappa sen och hälsa på, igår va vi hos min brorsa och fixade hans lägenhet lite han har fått en jättestor och skön soffa av sin kompis. så vi åt lite mat och ja drack lite vin som vanligt hehe, men på helgen spelar de ju ingen roll.
Och i veckan har ja haft somalier som sprungit och ringt på min dörr men vi har inte öppnat för vi känner  ju inte dem. men iaf så igår såg ja en lapp i porten att nåns källare måste tömmas vi gick och kollade om de va
våran men de va inte de men ska iaf ringa bovärden på månda och kolla upp de iaf.
nu ska jag käka snart.

bye byeeee!!!!!

mee 210

meeeejag o min lilla tissan

2/3 2010 bläääää!!!!!

Hahaha gjorde så äcklig mat höll på och spy. Men iaf så tänkte  jag Alex har ju gjort den så ja ville pröva men ja gjorde totalt bort mig. Och hade i fel saker så de va inge vidare, Alex gjorde den till mig första gången vi sågs och ja hade sovit över. Då fick ja den maten den va så god att ja föll för honom och hans goda mat han gör
hahaha. Idag har ja mest chillat va och köpte batteriladdare så yes nu kan ja äntligen ta lite nya bilder.

Imorrn ska jag jobba de blir soft för då slipper ja höra på min katts eviga löpande o jamande,
men ska denna månad gå och sterilisera henne haha då blir hon väl tyst sen.
Har tvättstuga om nån timme de suger hatar och gå ut nu när de e så j-vla kallt. Men sånt måste man ju göra ja just de glömde ju och nämna va ja gjorde för mat. De va pasta och så skulle ja försöka mig på och göra nåt me creme fraiche och skinka och kryddor. Men de smakade ju bara helvete.
Nu ska ja fixa tvätten hoppas min kille hjälper till om han nu orkar haha han ligger här i soffan o och segar.Men nu måste ja dra.

Chiao!!!!!

RSS 2.0