5 år!!!!!

Älskade  mamma idag e de 5 år sen du togs ifrån oss och de gör fortfarande ont. Jag har så dåligt samvete att ja int kom som ja lovat att ja skulle hjälpa dig. Jag försöker att int tänka på den dagen du dog för de gör för ont
vill bara ha dig tillbaks en sista gång så ja får krama dig älskar dig!!!

Ingen förstår de här me mitt dåliga samvete dem säger de va inte ditt fel men varför gick ja inte av bussen när ja kände på mig att nåt inte va rätt jag vet att du va sjuk o därför dog du men ja borde kommit och varit me dig när du va ensam förlåt. Men ja försöker gå vidare mamma så du ser att ja e lycklig försöker iaf o vara de, försöker låta bli att gråta men de går int vill bara att de här ska gå över nu.
Har tänkt på dig inatt och haft de jobbigt hela veckan, men den här dagen e jobbigast av dem alla. Ingen var beredd på att du skulle gå bort mamma ingen, känner mig så sjukt ensam men ja vet att du har de bättre där du är nu.

Love you forever!!!!

brorsan 30!!!!

Heey nu va de ett himla bra tag sen ja va här hah!!!! men iaf igår så fyllde min brorsa år ja hade på mig en rosa supersnygg klänning o höga stövlar. Iaf när ja och pappa gick av i centralen så gick de en kille förbi mig o f---n va han kolla på mig asså och sen log han mot mig haha jaja sen gick vi iaf mot gamla stan o vid rikstadshuset innan där man går igenom så finns de en bro där stannade vi och min andra brorsa tog upp en flaska mousserande vin så vi skålade där för min brorsa som fyllde 30 hah.

Sen gick vi iaf vidare mot gamla stan o kollade runt var vi skulle äta och vi hamnade på ett italienskt ställe jättegod mat, och cider underbart sen satte vi oss på uterserveringen o drack lite mer helt plötsligt börjar de spöregna haha f-n va de regnade men de slutade iaf sen. idag ska min kompis angelica komma vi ska hyra film och ha en riktig myskväll. Nu ska ja göra iordning mig slänger in lite bilder senare.

chiaooooo!!!!! 


RSS 2.0